Medlemskap

Som medlem i ÖSF får du medlemstidningen Östgötaspel och du får ca 20% lägre pris på de utgåvor med låtar och visor som förbundet säljer. Du blir också ansluten till SSR, Sveriges Spelmäns Riksförbund och får deras tidning Spelmannen.

Du får också tillgång till en förmånlig instrumentförsäkring. Du kan läsa mer om den under Instrumentförsäkring.

Dessutom har du som medlem rätt att använda förbundets arkiv med en mängd äldre noter och inspelningar mm. Se under fliken ÖSF arkiv.

För att bli medlem använd formuläret för medlemsansökan: www.ostgotaspel.se/pdf/OSF_medlemsansokan1.pdf . Om du tänker teckna försäkring meddelar du det på blanketten. (Den särskilda försäkringsblanketten hittar du under ”Instrumentförsäkring” och den ska skickas till kassören.)

Medlemsansökan kan skickas med papperspost till medlemsansvarig på den adress som anges på blanketten (även på på sidan ”Kontakt/funktionärer”). Alternativt skickar du samtliga uppgifter via e-post till medlemsansvarig på medlem(at)ostgotaspel.se Obs! följ blankettens uppgifter!

Spelmansförbundet sparar dina personuppgifter i ett medlemsregister på dator för att få en smidig administration av utskick etc. Medlemsregi(at)et finns inte tillgängligt på internet.

Frågor, adressändringar mm kan du skicka till medlemsansvarig via e-post: medlem(at)ostgotaspel.se eller via kontaktuppgifterna till medlemsansvarig under "Kontakt/funktionärer".

För att få aktuell folkmusik-info per e-post så skicka ett mejl till medlem(at)ostgotaspel.se så att vi får din e-postadress och därmed också håller medlemsregistrets uppgifter uppdaterade!

Som medlem får du ett inbetalningskort i januari varje år. Om du även betalar ev. försäkringspremie i rätt tid har du kontinuerlig försäkring för ditt instrument.

Medlemsavgiften för 2017 är 140 kr för ungdom (t.o.m. 24 år), 180 kr för pensionärer (fr.o.m. 65 år) och 245 kr för övriga.

Utskriftsvänlig version